Begin 2006 zijn broers Jan en Herman Hulst een aannemersbedrijf gestart. Anno 2017 is het bedrijf uitgegroeid tot een ervaren team van timmerlieden en metselaars. Wij zijn trots op de vakbekwaamheid van onze mensen.

De kracht van het aannemersbedrijf is de brede inzetbaarheid. Van een extra muurtje tot een compleet casco, bedrijfspand of serre, Hulst realiseert uw wensen.

Een opdracht voeren we uit in nauw overleg met onze opdrachtgever, tegen een vooraf afgesproken prijs. Een duidelijke offerte zorgt ervoor dat onze klant precies weet waar hij aan toe is. Geen verassingen achteraf. Eerlijkheid en goede service is waar Hulst voor staat.

Een (ver)bouw vergt een goede planning en organisatie. Vanaf de tekentafel kunnen wij helpen uw wensen om te zetten in kwalitatief hoogwaardige bouwwerken. Wij plannen de werkzaamheden zodanig in dat de werkzaamheden vlot kunnen verlopen. U kunt bouwen op onze jarenlange ervaring. Een tevreden klant is de beste ambassadeur.

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Ben je enthousiast over ons bedrijf en toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? Kom ons team versterken!
We staan open voor nieuw talent en vakkrachten met ervaring.  Onze organisatie staat nooit stil!

We zien je cv en motivatie graag tegemoet! Deze kun je sturen naar Bouwbedrijf Hulst t.a.v. de heer J.Hulst. Adres: Korte Spruit 11 7773 NP Hardenberg. Mailen mag ook: info@bouwbedrijf-hulst.nl