‘Vakbekwaamheid om op te bouwen, van tegelzetten tot complete casco’

VCA Bouwbedrijf Hulst is een vakbekwaam partner rond bouw en verbouw in woningbouw en zakelijke bouw. U kunt vertrouwen op ons vakmanschap en een jarenlange ervaring in tegelwerken, timmerwerken en metselwerken. Flexibiliteit maakt deel uit van onze filosofie. Elke project, van een kleine verbouwing tot complete casco, wordt door ons met gelijk enthousiasme, vakbekwaamheid en zorgvuldigheid uitgevoerd. Kiest u voor Hulst als uw bouwbedrijf Zwolle, dan kiest voor een familiebedrijf dat zich sterk maakt voor haar opdrachtgevers. U bent verzekerd van een betrouwbare en professionele uitvoering van uw bouwproject.

Wij verzorgen projecten met betrekking tot:

  • Nieuwbouw
  • Verbouw
  • Renovatie

Van idee tot realisatie

Duurzaam (ver)bouwen vraagt om kennis, goed materiaal, nauwkeurigheid, overzicht en planning. U wilt tenslotte het beste resultaat voor uw project. In samenwerking met Bouwbedrijf Hulst (ver)bouwt u zonder zorgen. Wij zorgen voor een kwalitatief resultaat van idee tot realisatie. Tevredenheid van onze klanten en zakelijke partners over de uitvoering en levensduur van door ons gerealiseerde werken is ons veel waard. Dat dit geen loze woorden zijn bewijst de groei van ons bedrijf sinds de oprichting in 2006. Vanaf dag één hanteren we de filosofie dat eerlijk werken, eerlijke prijzen en professionaliteit ‘Hulst-kenmerken’ zijn. Elk bouwproject wordt, van idee tot realisatie, ongeacht de omvang vanuit interesse en liefde voor ons vak met zorg benaderd en uitgevoerd. Een goede communicatie met onze opdrachtgevers vinden we belangrijk. Daarbij schuwen we niet het gesprek aan te gaan waar het aankomt op meedenken en adviseren. Elke opdracht wordt optimaal en goed gepland uitgevoerd om vertraging of onnodige kosten te voorkomen.

Hoe werken wij?

Heeft u timmerwerk, bouwwerk, metselwerk of tegelwerk dat u door ons wilt laten uitvoeren? Wanneer u contact met ons opneemt voor een afspraak komen we langs voor een persoonlijke kennismaking en vrijblijvende opname van de werkzaamheden. Wij brengen een advies uit en u ontvangt een passende offerte. Wanneer de offerte is goedgekeurd wordt een concreet plan van aanpak geschreven en starten we met voorbereidende werkzaamheden. Wanneer het benodigde materiaal bij ons binnen is worden de werkzaamheden gestart zoals volgens planning is afgesproken. Komen er tijdens het werk onverwachte bouwkundige aspecten, of door u gewenst meerwerk, aan het licht, dan gaan we hier in goed overleg flexibel mee om. Na afronding van het project zorgen wij ervoor dat de werkplek opgeruimd wordt achtergelaten en volgt een nacontrole.

Wij zijn een VCA gecertificeerd bouwbedrijf in Zwolle. Dit betekent dat we voldoen aan alle veiligheidseisen die gesteld worden aan werknemers, werken en werkomgeving.

Offerte bouwbedrijf Zwolle

Bent u opzoek naar een bouwbedrijf Zwolle voor timmerwerk, bouwwerk, metselwerk of stucwerk? Neem dan eens contact met ons op! Wij zijn benieuwd naar uw plannen, staan u bij met advies en zorgen voor een optimale realisatie. U mag rekenen op eerlijk advies van een partij die met u meedenkt, een aantrekkelijk prijsvoorstel en vakkundigheid.