‘Bouwwerken die tot stand komen door vakmanschap en aandacht’

Bouwbedrijf Hulst is een VCA gecertificeerd bouwbedrijf dat zich richt op de particulieren en zakelijke markt. We zijn met name sterk in kleine tot middelgrote projecten. Elke project zien we ongeacht de grootte als een totaalproject, waarbij we van ontwerp tot oplevering meedenken met onze opdrachtgevers. Elke klus, van een wandje tegelen tot aanbouw plaatsen of complete casco realiseren, wordt met de grootste zorg en bewezen vakbekwaamheid uitgevoerd. Wij zijn een ervaren bouwbedrijf Hardenberg voor de nieuwbouw en verbouw van o.a. woningen, kantoorpanden, bedrijfshallen, restaurants en winkels. Werkzaamheden die u door ons kunt laten uitvoeren zijn:

  • Timmerwerken
  • Metselwerken
  • Tegelwerken

Heeft u een ander bouwproject waarvoor u een goed en betrouwbaar bouwbedrijf Hardenberg zoekt? Wij zijn benieuwd naar uw plannen. Leg ze gerust aan ons voor. Vanuit een woonwensen en/of bouweisen realiseren wij van tekentafel tot oplevering kwalitatief hoogwaardige bouwwerken. Goed contact met onze opdrachtgevers vinden we hierbij essentieel. Werkzaamheden worden dusdanig ingepland dat deze zo efficiënt mogelijk, en daarmee kostenbesparend, verlopen.

Van tegelwerk tot complete bouw

Wij zijn een familiebedrijf opgericht in 2006 door de broers Jan en Herman Hulst. Inmiddels werken we met een volledig team vakmensen waardoor we elke bouwklus kunnen realiseren. Van tegelwerk tot complete bouw. De kracht van ons aannemersbedrijf is de brede inzetbaarheid: van een extra muurtje plaatsen tot de realisatie van complete casco. Vanuit een woonwens, bouwkundige eis of een op de tekentafel vormgegeven plan realiseren wij kwalitatief hoogwaardige bouwwerken. Goed contact met onze opdrachtgevers vinden we belangrijk. We houden van overzichtelijkheid en transparantie. Daarnaast zijn we van mening dat kwalitatief bouwen niet meer moet kosten dan nodig is. We plannen werkzaamheden zo efficiënt mogelijk, waarmee een bijdrage wordt geleverd aan kostenreductie.

(Ver)bouwen op de Hulst manier

Doen wat we beloven

Van onze kant geldt: afspraak is afspraak. Klinkt u dat logisch in de oren? Ons ook, maar helaas is dit niet bij elk aannemersbedrijf het geval. Een duidelijke offerte en een vooraf besproken plan van aanpak zorgen ervoor dat u als opdrachtgever precies weet waar u aan toe bent. Richting opdrachtgevers hanteren we juist een flexibele instelling. Onverwachte wijzigingen of toevoegingen worden in goed overleg en bij akkoord voor meerwerk flexibel door ons in het bouwplan doorgevoerd.

Partner van ontwerp tot oplevering

Een (ver)bouwtraject vergt een goede planning en organisatie. Vanaf idee tot realisatie denken wij mee om wensen om te zetten in kwalitatief hoogwaardige bouwwerken. Een doordacht plan van aanpak voorkomt vertragingen en zorgt voor een hoge efficiëntie (dus minder kosten). U kunt bouwen op onze jarenlange ervaring, op eerlijke advies en op vakkundigheid.

Vakbekwaamheid

Wij zijn een VCA gecertificeerd bouwbedrijf Hardenberg. Dit betekent dat wij werken onder VCA voorschriften met betrekking tot veiligheid voor mens, locatie en milieu. Al onze medewerkers zijn goed opgeleide specialisten binnen hun vakgebied, die hun kennis met veel plezier inzetten. Interesse voor het vak en regelmatige bijscholing houdt ons scherp en up-to-date. We werken met moderne machines en zorgen voor netheid op de werkplek. De werkzaamheden waar wij sterk in zijn beslaan timmerwerk, metselwerk, stucwerk en tegelwerk.

Advies en offerte bouwbedrijf Hardenberg

Bent u zich aan het oriënteren en zoekt u een aannemer in Hardenberg voor timmerwerk, bouwwerk, metselwerk of stucwerk? Neem dan eens contact met ons op! U mag rekenen op eerlijk advies van een partij die met u meedenkt, een aantrekkelijk prijsvoorstel, vakkundige mensen met plezier in hun werk, ervaren ‘bouwers’ met oog voor detail en veiligheid. Wij zorgen op elk gebied voor een uitstekend resultaat.