‘Kwaliteit en flexibiliteit kenmerken het bouwbedrijf waar je op kunt bouwen’

Heeft u bouwplannen en zoekt u een erkende en vakbekwaam bouwbedrijf in Coevorden? Bouwbedrijf Hulst is een gecertificeerde VCA aannemer voor nieuwbouw, renovatie, verbouw, aanbouw en bouwkundige reparatiewerken. We zijn een bouwbedrijf in Coevorden die zich met name richt op de particulieren woningbouw en de zakelijke markt met als expertises:

  • Timmerwerken
  • Metselwerken
  • Tegelwerken

Vertrouwen in bouwen

Bouwbedrijf Hulst is een familiebedrijf, opgericht in 2006. Vanuit de filosofie dat elke opdracht gewoon goed uitgevoerd moet worden, zetten we ons vanaf dag één in voor een optimale realisatie van de aan ons toevertrouwde projecten. Inmiddels werken we met een vast team vakmensen, gespecialiseerd in diverse disciplines. Bij elk project dat we realiseren is het onze doelstelling efficiënt (kostenbesparend) te werken en kwalitatief hoogstaand werk te leveren. Transparantie en betrouwbaarheid vinden we binnen ons bedrijf van groot belang. We zijn graag sparringpartner en denken mee met onze opdrachtgevers. Vanzelfsprekend zorgen we voor heldere informatie voorafgaand en tijdens het project. U ontvangt een helder prijsoverzicht waar we ons ook aan houden. Afspraak is afspraak, ook wat onze offertes betreft. Zonder uw opdracht voor meerwerk tijdens het project, hoeft u niet bang te zijn voor onverwachte bijkomende kosten. Voor zowel kleine als grote renovatieprojecten en bouwprojecten zijn wij inzetbaar in Coevorden.

(Ver)bouwen van A tot Z

Heeft u (ver) bouwplannen voor uw woning, bedrijfspand of horecapand? Wilt u uw project met ons bespreken of aan ons uitbesteden? Wij komen langs voor een persoonlijke kennismaking, advies en een vrijblijvende opname. Deze wordt compleet gemaakt met een concurrerende offerte. Wanneer de offerte door beide partijen is goedgekeurd kunnen de voorbereidende werkzaamheden starten. Als alles helder is en de noodzakelijke voorbereidingen zijn getroffen, starten we geheel volgens wederzijdse planning met de uitvoerende werkzaamheden. Tijdens het project, groot of klein, wordt u regelmatig bijgepraat over status en vorderingen. Na afronding van het project zorgen wij ervoor dat de werkplek netjes opgeruimd wordt opgeleverd.

Bouwbedrijf Hulst is een VCA gecertifieerde aannemer Coevorden. Deze certificering staat voor veilig werken voor mensen, werkomgeving en milieu.

Informatie aanvraag aannemer Coevorden

Heeft u bouwplannen? Wilt u uw plannen eens tegen het licht houden bij een goede aannemer Coevorden? Heeft u behoefte aan vrijblijvende afspraak of wilt u meer weten over onze diensten of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij overtuigen u graag met een goed voorstel.