‘Gespecialiseerd in timmerwerk, metselwerk en tegelwerk’

(Ver)bouwen is teamwerk. Het gaat om uw project, dus aan de realisatie van uw bouw, aanbouw of verbouw mag uw eisen stellen. Bouwbedrijf Hulst is een ervaren bouwbedrijf Enschede, bestaande uit een team vakkundige mensen die weten waar ze over praten. Sinds de start van ons familiebedrijf in 2006 zijn we uitgegroeid tot een gerespecteerde partner voor metselwerken, timmerwerk en tegelwerken. We richten ons op de particulieren en zakelijke markt voor wie we uiteenlopende projecten realiseren vallend onder:

  • Nieuwbouw projecten
  • Renovatie projecten
  • Verbouw projecten
  • Realisatie aanbouwen
  • Realisatie uitbouwen
  • Realisatie overkappingen

Heeft u een andere klus? Leg deze gerust aan ons voor.

Vertrouwd (ver) bouwen

Elke project dat we aannemen wordt uitgevoerd vanuit de filosofie dat bouwen en verbouwen voor onze opdrachtgevers zo zorgeloos mogelijk moet voorlopen. Dit wordt gerealiseerd vanuit vakkennis en interesse. Interesse voor ons vak, en interesse in uw bouwproject. Vanaf het eerste contact denken we mee over een optimale invulling en planning. We zorgen voor een optimale uitvoering en een heldere communicatie. Bij vertrouwen in Hulst als uw bouwbedrijf Enschede hoort ook het bieden van een aangename prijsstelling. Hierin houden we onze afspraken helder en duidelijk. Werkzaamheden worden efficiënt dus kostenbesparend ingepland. Uitgezonderd door u aangevraagd meerwerk hoeft u niet te vrezen voor onverwachte kosten achteraf!

Bouwbedrijf Hulst een VCA gecertificeerde aannemer Enschede. Deze certificering staat voor veilig werken voor mensen, werkomgeving en milieu.

Vakbekwaam bouwbedrijf

De financiële investering die u doet in uw project moet zich meer dan lonen. Zo zouden we dat voor onszelf willen, en zo willen we dat ook voor onze opdrachtgevers. De vakbekwaamheid en ervaring van onze medewerkers; van de mensen op kantoor, tot de mensen op de bouwplaats, zorgen ervoor dat uw project perfect gerealiseerd wordt. Of het nu gaat om het strak betegelen van een vloer of wand of om duurzame aanbouw of nieuwbouw.

Offerte bouwbedrijf Enschede

Bouwbedrijf Hulst is een vakbekwame partner. Bent u opzoek naar een bouwbedrijf Enschede voor timmerwerk, metselwerk of tegelwerk? Steek dan uw licht eens op bij ons bedrijf! Wij zijn benieuwd naar uw ideeën en wensen en denken bijzonder graag met u mee. Vinden we elkaar in de bouwwensen, dan mag u rekenen op deskundigheid, vakbekwaamheid, transparantie en een zeer concurrerende prijsstelling.