‘Aannemer woningbouw en bedrijfsbouw van tegelwerk tot compleet casco’

Bouwbedrijf Hulst is een VCA gecertificeerde aannemer Hoogeveen voor bouw- en renovatieprojecten binnen de particulieren en zakelijke markt. Opgericht in 2006 als familiebedrijf zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met een sterk team aan ervaren vakmensen. Vanaf dag één streven we ernaar om voor onze opdrachtgevers het verschil te maken met goede service, betrouwbaarheid en uitstekend uitgevoerde werkzaamheden. Elke project wordt door ons vooraf uitvoerig in kaart gebracht om tot een zo efficiënt mogelijke, en daarmee tijd- en kostenbesparende, projectrealisatie te komen. Van tegelwerk tot compleet casco, uw project is bij ons in deskundige handen.

Renovatie, bouw en verbouw

Wanneer u op zoek bent naar een aannemer Hoogeveen dan is Bouwbedrijf Hulst een aannemer waarop u kunt bouwen. Projecten die wij realiseren bestaan uit:

  • Nieuwbouw
  • Verbouw
  • Aanbouw
  • Renovatie

De projecten die wij in de loop der jaren hebben mogen realiseren zijn divers en gaan van een wandje tegelen tot het compleet casco bouwen van woningen of bedrijfspanden. Opdrachtgevers, ongeacht de grootte van het project, zien we graag als tevreden Hulst ambassadeurs. Elk project wordt dan ook met evenveel enthousiasme aangegaan en met de groots mogelijke zorg uitgevoerd. Ons team aan vakmensen bestaat uit metselaars, tegelzetters, timmermannen en stukadoors. Stuk voor stuk ervaren mensen met enthousiasme voor hun vak.

Uw project in kundige handen

Wanneer wij uw project realiseren wordt er vooraf een helder plan van aanpak opgesteld. Dit start al tijdens de eerste kennismaking waarin wij wensen en mogelijkheden in kaart brengen. We nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden en geven ook ongevraagd (goed) advies. Werkzaamheden worden dusdanig ingepland dat de werkzaamheden vlot verlopen. Tijdens de werkzaamheden wordt u regelmatig op de hoogte gebracht van het verloop door een vast contactpersoon. We werken volgens de regel ‘afspraak is afspraak’. Ook op het gebied van kosten. Wanneer u tijdens het traject geen meerwerk opgeeft, geldt vanzelfsprekend de offerteafspraak. Geen mits-en-maren, geen nare financiële verassingen achteraf!

Bouwbedrijf Hulst een VCA gecertificeerde aannemer Hoogeveen. Deze certificering staat voor veilig werken voor mensen, werkomgeving en milieu.

Contact met uw aannemer Hoogeveen

Heeft u verbouwplannen? Denkt u aan nieuwbouw of aanbouw van uw woning of zakelijk pand in Hoogeveen? Steek dan uw licht eens op bij ons bedrijf en neem contact op! Wij zijn benieuwd naar uw ideeën en wensen en denken bijzonder graag met u mee. Vinden we elkaar in de bouwwensen, dan mag u rekenen op deskundigheid, vakbekwaamheid, transparantie en een zeer concurrerende prijsstelling.