‘Sterk in timmerwerken, metselwerken en tegelwerken’

Bouwbedrijf Hulst is een VCA gecertificeerde aannemer in Hardenberg. Vanaf ontwerp tot oplevering wordt elke opdracht met de grootste zorg en bewezen vakbekwaamheid uitgevoerd. Wij zijn een ervaren aannemer Hardenberg voor nieuwbouw en verbouw van o.a. woningen, kantoorpanden, bedrijfshallen, restaurants en winkels. Onze specialisaties bestaan uit:

  • Timmerwerken
  • Metselwerken
  • Tegelwerken

Van extra muurtje tot complete casco

De kracht van het aannemersbedrijf is de brede inzetbaarheid. Van een enkel muurtje plaatsen tot complete casco en alles daar tussenin kunt u door ons laten uitvoeren. Vanuit een woonwens, vanuit bouwkundige eisen en vanuit op de tekentafel vormgegeven plannen realiseren wij kwalitatief hoogwaardige bouwwerken. Goed contact met onze opdrachtgevers vinden we hierbij essentieel. Projecten worden door ons uitgevoerd op basis van vakkennis, enthousiasme en de hoge eisen die aan een vakbekwame aannemer gesteld worden. Werkzaamheden worden dusdanig ingepland dat deze zo efficiënt mogelijk, en daarmee kostenbesparend, verlopen.

Eerlijkheid en Service

Elke opdracht wordt uitgevoerd conform afspraak. Klinkt u dat logisch in de oren? Ons ook, maar helaas is dit niet bij elk aannemersbedrijf het geval. Een duidelijke offerte en een vooraf besproken prijs zorgen ervoor dat u als opdrachtgever precies weet waar u aan toe bent. Geen verrassingen achteraf.

Meedenken en uitvoeren van ontwerp tot oplevering

Een (ver)bouw vergt een goede planning en organisatie. Vanuit idee of uitgewerkt plan vanaf de tekentafel kunnen wij helpen uw wensen om te zetten in kwalitatief hoogwaardige bouwwerken. Wij plannen de werkzaamheden zodanig in dat de werkzaamheden vlot kunnen verlopen. U kunt bouwen op onze jarenlange ervaring, op eerlijke advies en op vakkundigheid.

Vakmanschap

Wij richten ons als aannemer Harderberg op de particulieren en zakelijke markt. De werkzaamheden waar wij sterk in zijn beslaan timmerwerk, metselwerk, stucwerk en tegelwerk. We zetten onze vakkennis en uitvoerende kwaliteiten met veel plezier in bij zowel grote als kleine opdrachten. Van een enkel muurtje zetten tot complete casco, elk project wordt met dezelfde grote nauwkeurigheid en met feilloos vakmanschap uitgevoerd.

Advies en offerte aannemer Hardenberg

Bent u op zoek naar een aannemer in Hardenberg voor timmerwerk, bouwwerk, metselwerk of stucwerk? Neem dan contact met ons op! U mag rekenen op eerlijk advies van een partij die met u meedenkt. Wij doen u een aantrekkelijk prijsvoorstel. Onze ervaren bouwers zorgen met oog voor detail en veiligheid voor een uitstekend eindresultaat.