‘Vakkundig in timmerwerk, metselwerk en tegelwerk’

(Ver)bouwen is een spannend traject. Het gaat om uw onroerend goed, dus de realisatie van de bouw, aanbouw of verbouw moet uitstekend gebeuren: door ervaren en vakkundige mensen die weten waar ze over praten. Werk gedaan door metselaars, timmermannen en tegelzetters die met enthousiasme de klus klaren, liefst tegen een scherp tarief. Zijn dit uw wensen? Dan is Bouwbedrijf Hulst uw aannemer Enschede!

Bouwbedrijf Hulst heeft zich gespecialiseerd in kleine tot middelgrote projecten binnen de particuliere woningbouw en zakelijke huisvesting. We realiseren uiteenlopende projecten, van het metselen van een muurtje tot complete casco. Tot onze diensten behoren timmerwerken, metselwerken, stucwerk en tegelwerk. Projecten waarvoor u ons kunt inschakelen zijn o.a.:

  • Nieuwbouw projecten
  • Renovatie projecten
  • Verbouw projecten
  • Realisatie aanbouwen
  • Realisatie uitbouwen
  • Realisatie serres
  • Realisatie van overkappingen

Zorgeloos bouwen

Aannemersbedrijf Hulst is een familiebedrijf, opgericht in 2006. Vanaf dag één werken we vanuit de filosofie dat bouwen en verbouwen voor onze opdrachtgevers zo zorgeloos mogelijk moet voorlopen. Dit betekent dat we meedenken in het voorbereidende traject, zorgen voor een optimale uitvoering en een heldere communicatie. Bij zorgeloos bouwen hoort ook een aangename prijsstelling. Deze wordt gerealiseerd dankzij een goede voorbereiding en planning. Wij plannen de werkzaamheden zodanig in dat de werkzaamheden vlot kunnen verlopen. Ontstaat er geen meerwerk dat door u is aangevraagd? Dan hoeft u niet te vrezen voor onverwachte meerkosten. Afspraak is afspraak bij Bouwbedrijf Hulst. En dat geldt ook voor onze prijsafspraken.

De kracht van ons familiebedrijf is de brede inzetbaarheid. Dankzij onze manier van werken hebben we ons team in de loop der jaren kunnen uitbreiden met vakmensen binnen diverse disciplines. Van een extra muurtje tot een compleet casco, bedrijfspand of serre, het Hulst-team realiseert vakkundig een grote diversiteit aan (ver)bouw projecten.

Bouwbedrijf Hulst een VCA gecertifieerde aannemer Enschede. Deze certificering staat voor veilig werken voor mensen, werkomgeving en milieu.

Contact met uw aannemer Enschede

Heeft u verbouwplannen? Denkt u aan nieuwbouw of aanbouw van uw woning of zakelijk pand in Enschede? Steek dan uw licht eens op bij ons bedrijf en neem contact op! Wij zijn benieuwd naar uw ideeën en wensen en denken bijzonder graag met u mee. Vinden we elkaar in de bouwwensen, dan mag u rekenen op deskundigheid, vakbekwaamheid, transparantie en een zeer concurrerende prijsstelling.