Busscher Serrebouw

Na jarenlang gewerkt te hebben als projectleider bij een serre bedrijf besloot Martijn Busscher in 2006 om, samen met zijn vrouw Daniëlle, een eigen bedrijf op te richten: Busscher Serrebouw. Geen productiebedrijf met een magazijn vol profielen, maar een flexibel bedrijf met korte lijnen dat kan maken wat de klant wil. Wij gaan puur voor kwaliteit en werken uitsluitend met topmerken!

Bezoek de website van Busscher serrebouw

Busscher Serrebouw

Bij uw zoektocht naar de ideale serre, een schuifpui of een vouwwand mag een bezoek aan onze showroom niet ontbreken. Hier treft u een groot aantal serres, tuinkamers, schuifpuien en vouwwanden in een schitterende parkachtige omgeving aan. De serres verschillen van elkaar qua kleur, vorm, materiaal en afmeting.

Bezoek de website van Serbo

Serre Exclusief

Serre Exclusief is een vooruitstrevend bedrijf in Twente met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van serres, tuinkamers en veranda’s.

Bezoek de website van Serre Exclusief

Brancheorganisatie Vlok

De VLOK is sinds de oprichting in 1983 uitgegroeid tot dé brancheorganisatie voor klussenbedrijven. De VLOK hecht veel waarde aan kwaliteit en persoonlijke service. De VLOK wil een bindende factor zijn voor de klussenbranche.

Bezoek de website van brancheorganisatie vlok