Nieuwbouw

Een extra muurtje tot een compleet casco, Bouwbedrijf Hulst kan het als aannemer realiseren. Vanaf het ontwerp tot oplevering wordt een opdracht uitgevoerd in nauw overleg met de opdrachtgever. De prijs wordt vooraf afgesproken. Wij verzorgen ook het tegel- en stukadoorswerk.

Bedrijfspanden
Vanaf het ontwerp tot de oplevering zal Bouwbedrijf Hulst u verrassen met vakbekwaamheid in service. Wij zijn ervaren in de (ver)bouw van o.a. kantoorpanden, bedrijfshallen, restaurants en winkels. In het traject kunnen wij ook het tegelwerk en stukadoorswerk verzorgen. U kunt rekenen op kwaliteit!

Verbouw
Een verbouwing vergt een goede planning en organisatie. Met onze ervaring in combinatie met de VCA certificatie (veiligheid) beperken we voor u en uw omgeving de overlast tot het minimum. Wij verbouwen o.a. woningen, boerderijen, winkels en bedrijfsgebouwen.

Serres
Met een serre creëert u extra woonruimte, u krijgt een sfeervolle ruimte met maximaal daglicht. In samenwerking met onze partners bieden we passende oplossingen voor verlichting, ventilatie, en zonwering. Optimaal genieten van uw woning!

Overkapping
Een overkapping is een verlening van uw woonruimte in huis. Uw tuin en woning uitrusten met een overkapping zorgt ervoor dat u meer buiten kunt leven. Met goede verlichting en verwarming creëert u een ontspannen sfeer. U kunt ‘s avonds of met een regenbui nog heerlijk buiten zitten.

Metselwerken
Sterk in timmerwerken, metselwerken en tegelwerken. Daar staat Bouwbedrijf Hulst voor. Met Herman Hulst op een project is ruim 15 jaar vakmanschap als metselaar aanwezig. Wij werken volgens de nieuwste richtlijnen.

Tegelwerken
Het tegelwerk kunt u het beste laten uitvoeren door een vakman. Bouwbedrijf Hulst levert gegarandeerd strak tegelwerk voor vloeren en wanden. Wij betegelen woonruimten, badkamers en toiletten.